A Pharmachip.hu az egészség és fitness hírek és vélemények eredeti otthona. A 2004-es megalakulás óta a fogyasztói technológiai hírek kimerítő forrásától egy globális multimédiás szervezetig terjedtünk, amely az egészség és az önellátás kereszteződését fedi le. Napjainkban az internet legvonzóbb videói, véleményei, jellemzői és hírei a világot alkotó emberekről, termékekről és ötletekről.

15 év elteltével a játékban a történelmet összpontosítjuk, hogy a jövőt összpontosítsuk.

Napjainkban nem eléggé törődünk az egészségünkkel, az ilyen viselkedés rövid távú hatásai észrevétlenek maradhatnak, de egy idő után, amikor kitartunk a tartós stresszre, vagy nem gyógyítjuk meg a rendellenességeiket, elmélyülhet. egészségünk vagy akár egészségünk.

Honlapunkon olvashat a következő előkészületekről:
– karcsúsító
– Az egészséges táplálkozás
– szexuális egészség
– izomfájdalom, stb

Fekete Dalbert

Dalbert a PharmaChip.hu alapítója. 2004-től terjeszti az interneten az egészséges táplálkozás, az életmód és a természetes gyógymódok ismereteit.

Az üzleti vállalkozás tanulmánya közben a kalandját fogyókúrával kezdte. 38 kg-ot elvesztette, és úgy döntött, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódnak a mindennapi kényelem javítására.

A diplomamunkájának írása közben komolyabban foglalkozott az étrend és a testmozgás kérdésével – szenvedélyét munkájává változtatta, létrehozott egy weboldalt, ahol megosztotta gondolatait az egészséges életmódról. Jelenleg a PharmaChip.hu engedéllyel rendelkező dietetikusokat és személyi edzőket foglalkoztat, akik törődnek a webhelyen biztosított információk megbízhatóságával.